Connect with us

Gazduire Web

Gazduire Web Bucuresti Ilfov

Adaugat cu

pe

Comanda gazduire web Ciolpani Ilfov

Gazduire Web Bucuresti Ilfov

Gazduire Web Bucuresti Ilfov Ultra Performanta cu stocare full SSD pentru viteza

Gazduire WordPress Bucuresti Ilfov, Gazduire Magento Bucuresti Ilfov, Gazduire Prestashop Bucuresti Ilfov, Gazduire Joomla Bucuresti Ilfov, Gazduire VPS Bucuresti Ilfov, Gazduire Ieftina Bucuresti Ilfov, Servere Dedicate Bucuresti Ilfov, Gazduire in Cloud Bucuresti Ilfov

Iti satisfacem nevoia de viteza. Am creat pachete de gazduire web ce functioneaza pe cea mai performanta platforma de cloud din Bucuresti Ilfov. Folosim servere ultra performante si cea mai avansata solutie de stocare a datelor pentru mediile de tip mission critical ce elimina downtime-ul determinat de defectele hardware.In orice caz site-urile gazduite la noi sunt cu 50% mai rapide decat la altii si vei benefica de 99% uptime garantat.

Toate contractele de Gazduire Web Bucuresti Ilfov beneficiaza de:

 • Gazduire Web Ultra Performanta in Bucuresti Ilfov
 • Protectie Automata Vulnerabilitati
 • SpamExperts Antivirus – Antispam
 • Interfata administrare Webuzo sau Vestacp
 • Protectie Automata anti Malware
 • 99% Uptime Garantat
 • Instant Upgrade Gazduire
 • Support 24/7 Rapid si prietenos
 • Accelerare Web
 • Versiuni PHP 5.6,7.0,7.1,7.2,7.3
 • Acces SSH
 • Server Centos 7
 • Software Defined Storage (SDS)
 • Protectie Automata DDOS, Flood
 • Platforma Cloud in Bucuresti Ilfov
 • Backup 12h
 • Server baze de date Mysql, MariaDb

Tot ce trebuie sa stii despre abonamentele de Gazduire Web Bucuresti Ilfov

In cat timp se activeaza contractul ?

 • Maxim 15 minute de la confirmarea platii de catre banca noastra.
 • MariaDB este serverul de baze de date folosit pe serverele noastre din Bucuresti Ilfov. Fiecare abonament de gazduire permite crearea unui numar nelimitat de baze de date.
 • Pentru toate abonamentele de gazduire Bucuresti Ilfov, pot fi create un numar nelimitat de adrese de email. Fiecare adresa de email poate fi accesata prin Webmail, POP3 si IMAP. Sunt disponibile atat accesarea securizata cat si cea normala.

Trimiterea email-urilor se face prin server SMTP, urmatoarele limite se aplica:

 • maxim 250 de email-uri per domeniu per ora
 • maxim 500 de email-uri per adresa de email per 24 de ore
 • maxim 5 email-uri pe minut prin intermediul scripturilor php

Aceste limite se aplica individual sau combinat. Pe principiul email-urile sunt blocate atunci cand se atinge prima limita.

Servere de gazduire Bucuresti Ilfov ruleaza ca versiune principala PHP, PHP 7.0. Optional la nivelul contului pot fi utilizate urmatoarele versiuni disponibile:

 • PHP 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3

La cerere putem oferi orice configuratie de sistem, contacteaza-ne pentru detalii.

Toate datele stocate pe serverele din Bucuresti Ilfov (fisiere, baze de date, email-uri) sunt salvate pe servere separate. Realizam backup zilnic la fiecare 12h.

Copiile de siguranta sunt realizate folosind software specializat de backup destinat centrelor de date. In calitate de client, prin interfata de administrare aveti acces in orice moment la aplicatia de backup de unde puteti realiza restaurari atat la fisiere, email-uri cat si la bazele de date. Tot in aceasta aplicatie puteti vizualiza datele de la care sunt disponibile punctele de restaurare.

Let’s Encrypt este o noua autoritate care emite Certificate SSL. Beneficiile aduse de Let’s Encrypt sunt: Este gratuit, automat, deschis. La noi vei primi pentru toate serviciile de gazduire (gazduire shared, servere vps, dedicate, cloud) un certificat SSL pentru fiecare domeniu gazduit. Vei putea crea propriul certifical SSL valid prin intermediul interfetei cPanel.

De ce Gazduire Web Bucuresti Ilfov ?
Iti garantam angajamentul nostru pentru calitate

Gazduire 100% in Cloud Bucuresti Ilfov

Folosim Openstack, cea mai populara platforma de cloud, având cele mai bune mijloace de operare a serverelor. Pe lânga asta, Disk-ul este situat intr-un cluster de Block Storage ce ofera siguranta si performanta.

Backup la 12 ore

Se realizeaza backup profesional automat de 2 ori pe zi, intregului disk al serverului. Backup-urile se stocheaza redundant, duplicate, in servere separate fizic, putând fi restaurate in orice moment cu un singur click.

Block Storage

Toate serverele oferite de noi au Disk-urile bazate pe Block Storage, un cluster de stocare distribuita ce asigura stabilitate, performanta si fiabilitate sporita.

Replicarea 2x a datelor

Orice fisier sau byte ce este scris pe Disk este instantaneu copiat pe 2 servere diferite din cluster. Acest lucru asigura toleranta la defectarea unui intreg nod de stocare sau chiar a unui intreg rack.

Performanta NVMe SSD

Pentru cluster-ul de stocare folosim exclusiv SSD-uri NVMe enterprise si multiple conexiuni de 20Gbit/s. Severul beneficiaza astfel de viteze mari de read/write, de pâna la 2.5GB/s.

Backups si Snapshots

Poti creea snapshot-uri instante sau backup-uri direct la intregul disk al serverului, fara a mai fi nevoie de script-uri complicate care sa faca backup la fisiere anume.

Panou de administrare VestaCp sau Webuzo, cu migrare automata din cPanel/WHM

Numar nelimitat de domenii administrate

Cu gazduire Bucuresti Ilfov uiti de limitarile din planurile de Shared Hosting. Poti adauga si administra câte website-uri doresti. Toate uneltele necesare

Conturi FTP, zone DNS, acces SSH (root), baze de date MySQL (nelimitate), conturi de Email, multiple versiuni de PHP, setari Apache si multe altele.
Certificate SSL Let’s Encrypt

Creste credibilitatea si rank-ul in Google al site-ului tau folosind SSL (HTTPS). Cu Letsencrypt poti genera oricâte certificate doresti, gratuit, fie ca doresti sa instalezi un blog WordPress, un magazin online, un forum sau alte aplicatii, ai posibilitatea sa faci asta doar din câteva click-uri.

Oferim clientilor enterprise din Bucuresti Ilfov solutii personalizate pentru cloud transformation

Uneori un singur server sau chiar mai multe simultan nu sunt suficiente pentru a satisface nevoile aplicatiilor cu un load mare sau care opereazâ date critice. Avem expertiza indelungata in domeniul dezvoltarii si proiectarii aplicatiilor cloud-ready, folosind tehnlogii precum Kubernetes, service discovery, auto-scaling, load balancing, etc.

Interesati de gazduire Bucuresti Ilfov ?

Comanda gazduire web Bucuresti Ilfov

Cautari gazduire web Bucuresti Ilfov: gazduire web Bucuresti Ilfov, gazduire web ieftina Bucuresti Ilfov, gazduire gratis Bucuresti Ilfov, gazduire ssd Bucuresti Ilfov, gazduire vps Bucuresti Ilfov, gazduire server Bucuresti Ilfov, data center Bucuresti Ilfov, spatiu gazduire Bucuresti Ilfov, gazduire wordpress Bucuresti Ilfov, gazduire magento Bucuresti Ilfov, gazduire opencart Bucuresti Ilfov, gazduire prestashop Bucuresti Ilfov, gazduire oscommerce Bucuresti Ilfov, gazduire joomla Bucuresti Ilfov, gazduire site Bucuresti Ilfov, gazduire web site Bucuresti Ilfov, gazduire cu ip dedicat Bucuresti Ilfov, oferte gazduire Bucuresti Ilfov

/ 5.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

David este un blogger pasionat de tehnologia informatiei si ecommerce. David vine in atentia publicului cu oferte de la firme de prestari servicii si magazine online. Daca ai o firma care presteaza servicii sau vinde produse online, contacteaza-l pe David de la SEO Marketing Solutions pentru publicitate online.

Formular Clienti

Formular pentru Clienti

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending