Connect with us

Balustrade Inox

Balustrada Inox Slanic

Adaugat cu

pe

Balustrade Inox Slanic

Balustrada Inox Slanic

Producem balustrade din inox pentru persoane fizice, societati comerciale si institutii din Slanic

Dorim sa oferim satisfactie celor care ne acorda increderea, stam aproape de clientii nostrii. Promitem sa surprindem in continuare prin completarea gamei de produse oferite, prin servicii profesionale de executie si montaj balustrade inox.

Continuam sa evoluam pe piata balustradelor din inox intr-un ritm alert.

Executam balustrade inox conform comenzii clientului, cu materiale import Italia si finisaje de calitate. Avem o atitudine responsabila fata de clienti. Ne mentinem angajamentul pentru profesionalism in orice aspect al activitatii.

Alege balustrade de inox in Slanic

Vezi aici modele balustrade din inox pentru scari interioare sau exterioare la pret ieftin si contacteaza-ne pentru o cotatie de pret. Realizam doua tipuri de proiecte confectii de inox si scari metalice. Sistemele de balustrada inox si balustrade din inox cu sticla produse de Nery Inox Confmetal SRL sunt mai aproape de clientii din Romania.

Descoperiti cataloagele 2019-2020 pentru a contura cu claritate finisajele acestor sisteme de o eleganta si o durabilitate incredibila!

Balustrade de inox interioare: realizam balustrade din inox pentru scari interioare la preturi ieftine.

Oferim clientilor nostri o gama diversificata de modele de balustrade inox cu sticla, precum si balustrade inox cu insertie lemn. Poti vedea in galerie modele de scari interioare din inox realizate pentru clientii nostri din Slanic.

Balustrade de inox exterioare: realizam balustrade din inox pentru scari exterioare din Slanic la preturi ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade cu sticla la preturi ieftine, precum si balustrade inox cu insertie lemn ieftine.

Acest tip de otel este rezistent la coroziune. Inoxul este un otel cu un continut scazut de carbon în compozitie, care contine crom in proportie de 10 % din greutate. Acest adaos de crom ii confera otelului proprietatile sale unice de inoxidabilitate si rezistenta la coroziune. Prezenta cromului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafata otelului, capabila de a se autoreface in caz de alterare mecanica sau chimica.

Obiectele realizate din inox isi vor pastra acelasi aspect indiferent de gradul de uzura, o lunga durata de timp fara a se pierde din stralucire sau luciu.

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale.

Modelele pot fi produse de noi insa daca exista o preferinta din partea clientilor suntem in masura sa raspundem pozitiv solicitarilor.

Balustrade Inox Slanic la un raport calitate-pret imbatabil

Balustrade Inox Slanic – Solicita Oferta

  • Telefon: 0732 533 212
  • Telefon: 0723 588 126
  • Luni-Sambata: 08:00–18:00
  • E-mail: neryinox@gmail.com

Balustrade Inox Slanic


Ai o firma in Slanic si vrei sa iti promovam produsele si serviciile pe internet ? Vezi oferta completa de servicii de publicitate online pe site-ul agentiei noastre de marketing – SEO Marketing Solutions

/ 5.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

David este un blogger pasionat de tehnologia informatiei si ecommerce. David vine in atentia publicului cu oferte de la firme de prestari servicii si magazine online. Daca ai o firma care presteaza servicii sau vinde produse online, contacteaza-l pe David de la SEO Marketing Solutions pentru publicitate online.

Formular Clienti

Formular pentru Clienti

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending