Oferte Servicii

Ce firme executa servicii de asfaltari in Bucuresti ?

Asfaltarile au prins din ce in ce mai mult teren in cadrul lucrarilor de amenajare a curtilor, a drumurilor private si a parcarilor din Bucuresti. Proprietarii apeleaza din ce in ce mai des la firmele de asfaltari pentru realizarea de lucrari in beneficiul lor si al chiriasilor lor: lucrari de asfaltare curte, lucrari de asfaltare drum privat, lucrari de asfaltare parcare, lucrari de asfaltare platforma industriala, etc.

In Bucuresti, numarul firmelor de asfaltari este relativ mic in comparatie cu alte capitale europene, unde intalnim in medie aproape 120 firme de constructii drumuri si asfaltari. Dintre firmele de asfaltari care ofera serviciile pe raza municipiului Bucuresti, noi, va recomandam compania Recosal Energy Team – o companie romaneasca, care executa lucrari de asfaltari de calitate la preturi romanesti – de la 50 lei/mp asfaltare cu manopera si materiale incluse.

Pentru mai multe detalii si comenzi, intrati in legatura direct cu firma de asfaltari Recosal Energy Team:

    • Telefon: 0736141045
    • Luni-Vineri: 8-20 ( Sambata si Duminica intre 9-18:00 )
    • Online pe www.recosal.ro

#Bucuresti #asfaltari #asfalt #Recosal #asfaltarecurte #asfaltare #asfaltaredrum

Despre David

David este un blogger pasionat de tehnologia informatiei si ecommerce. David vine in atentia publicului cu oferte de la firme de prestari servicii si magazine online. Daca ai o firma care presteaza servicii sau vinde produse online, contacteaza-ne folosind formularul de la pagina de contact

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *