Descriere

CUERVO ESPECIAL SILVER

Tequila Jose Cuervo este realizată din cele mai bune agave albastre, recoltate manual după ce au stat minim 7 ani sub aprigul soare mexican. Cuervo Especial Silver este o tequila  recomandată în special pentru prepararea cockteilurilor. Provine din Mexic şi este un echilibru perfect între tonurile puternice de caramel şi cele de ierburi proaspete.
Are un miros plăcut şi reconfortant, iar gusturile se joacă între texturile puternice de agave, plantă specifică Mexicului, şi izul plăcut de caramel. Este o băutură fină, incoloră şi foarte tentantă, mai cu seamă în combinaţii cu texturi puternice de citrice.
Jose Cuervo este cel mai bine vândut brand de tequila din lume ce oferă consumatorilor un sortiment neînvechit de tequila, ideal pentru cocktailuri sau pentru a fi savurat ca shot. Secretul acestui sortiment constă în amestecul a mai multe tipuri de tequila atent selecţionate. Datorită caracterului său fin, echilibrat şi proaspăt, îndrăgit peste tot în lume,Jose Cuervo Silver se adresează atât cunoscătorilor cât şi celor care nu au gustat tequila niciodată.
Aromă de vanilie, lemn de santal şi condimente piperate. Gustul este unul dulce. Mirosul este dominat de note subtile de ciocolată albă şi vanilie, cu o uşoară tentă de sirop de arţar. Finish-ul este unul vibrant, vanilat.

Comenzi CUERVO ESPECIAL SILVER la 0751139641 sau pe www.alcooldiscount.ro

Informații suplimentare

Brand