Connect with us

Bauturi

BERE KARPACKIE PREMIUM

BERE KARPACKIE PREMIUM la pret accesibil de la AlcoolDiscount Bucuresti, Romania Telefon: 0751.139.641

Adaugat cu

pe

BERE KARPACKIE PREMIUM

BERE KARPACKIE PREMIUM

Karpackie Premium este berea blondă cea mai cunoscută și apreciată din familia Karpackie, fabricată la fabrica de bere Van Pur din Rakszawa, Polonia. Fabrica de bere Van Pur datează încă din anul 1992, iar de atunci gama de bere n-a încetat să se diversifice.
Karpackie Premium își datorează bunul renume și gustul delicios și răcoritor ingredientelor de calitate superioare. Ele sunt cele care îi oferă o plăcută culoare aurie, o textură lejeră și parfum. Karpackie Premium este fabricată în conformitate cu rețeta regională bazată doar pe ingrediente naturale, așa că trebuie să vă așteptați la o bere destul de dulce. Culoarea aurie este însoțită de un strat moderat de spumă albă, care se disipă destul de rapid, eliberând un parfum specific siropului. Mulți consumatori ar putea băga mână în foc că Karpackie Premium conține miere sau scorțișoară. Dulceața se datorează malțului, însă oferă suficient loc și alcoolului. Cu un volum de alcool de 5,0%, în zilele toride de vară, iubitorul de bere are posibilitatea de a consuma mai multe beri, fără să se simtă copleșit.
În ciuda gustului dulce, Karpackie Premium este o bere blondă poloneză care poate însoți cu succes orice aperitiv, dar și paste, fripturi cu sos, coaste caramelizate sau alte mâncăruri cu sos de soia. – continuarea aici: BERE KARPACKIE PREMIUM

Fiecare produs din oferta AlcoolDiscount beneficiază de o mică descriere ce te poate ajuta să afli mai multe informații despre produsul de care ești interesat (țara de origine a produsului, volumul de alcool, aromă, miros, vechime, preparatele cu care pot fi asociate etc). Dacă ai nevoie de un produs care nu se află în oferta AlcoolDiscount, ii poți contacta și într-un timp de aproximativ două săptămâni, va fi în depozit, gata de livrare pentru tine.

BERE KARPACKIE PREMIUM la pret accesibil de la AlcoolDiscount

comanda BERE KARPACKIE PREMIUM

Toate produsele AlcoolDiscount provin din import, din țări precum: Regatul Unit, Belgia, Germania, Austria, Franța, Spania, Italia, Portugalia, Grecia, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Estonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Coreea de Sud, Uruguay, Liban, Ungaria. Toate produsele din oferta AlcoolDiscount sunt 100% originale și sunt achiziționate în conformitate cu legile și reglementările României și ale Uniunii Europene. Importarea întregii oferte pe care o avem în prezent ne permite să avem cele mai mici prețuri din piață pentru un procentaj de 80%.

Dacă alegi să cumperi o cantitate mai mare de băutură pe care vrei să o comercializezi pentru propria ta afacere, atunci te asteptam sa ne contactezi la unul din magazinele si depozitele noastre AlcoolDiscount:

1.AlcoolDiscount Tineretului:

 • Str. Lanariei 93-95 (metrou Tineretului), sector 4.
 • Telefon: 0751.139.641 | E-mail: tineretului@alcooldiscount.ro

2.AlcoolDiscount Tei:

 • Str. Teiul Doamnei 13, sector 2.
 • Telefon: 0751.139.653 | E-mail: tei@alcooldiscount.ro

3.AlcoolDiscount Otopeni (franciza):

 • Str. Stefan cel Mare 23L, Otopeni
 • Telefon: Roxana – 0762.285.744 | E-mail: otopeni@alcooldiscount.ro

4.AlcoolDiscount Fantanica (en-gros):

 • Str. Fantanica 36, Stand R1/R2, sector 2.
 • Telefon: 0751.139.624 | E-mail: tei@alcooldiscount.ro

5.AlcoolDiscount Doraly (depozit):

 • Sos.Bucuresti-Urziceni 31, Complex Doraly
 • Telefon: Cristina – 0751.139.665 | E-mail: doraly@alcooldiscount.ro

Ai un magazin online si vrei sa iti promovam produsele pe internet? Afla mai multe detalii pe siteul agentiei SEO Marketing Solutions

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending