Cumparaturi

De unde cumparam centrale pe peleti in Bucuresti ?

Iarna si-a intrat partial in drepturi, in multe zone ale tarii, chiar si in Bucuresti noptile de noiembrie au devenit din ce in ce mai friguroase. Foarte multi locuitori ai Bucurestiului, locatari de bloc, se incalzesc folosind metodele puse la dispozitie de municipalitate: apa calda, gaze, agent termic pentru incalzirea locuintelor, insa locuitorii de la curte au mai multe optiuni, printre care cea mai avantajoasa pare a fi incalzirea cu peleti, folosind pentru aceasta centrale termice pe peleti, cazane mixte pe lemne si peleti, centrale pe peleti din floarea soarelui, termoseminee pe peleti si sobe pe peleti.

Recomandarea noastra, pentru bucurestenii care locuiesc la curte, este folosirea centralelor termice pe peleti, sisteme de incalzire utile atat pentru incalzirea locuintelor cat si pentru producerea de apa calda.

In zona statiei de metrou Mihai Bravu, producatorul european al centralelor termice pe peleti – Mareli, are deschis un showroom, de unde puteti achizitiona la pret accesibil centrala pe peleti potrivita pentru locuinta ta. Pentru mai multe detalii foloseste detaliile de contact de mai jos:

    • Telefon: 0735.240.276 / 0735.240.277
    • Luni-Vineri: 9-17:30 ( sambata si duminica doar telefonic )
    • Online pe www.centralemareli.ro
    • Șoseaua Mihai Bravu 564, București

#Bucuresti #magazine #centrale #peleti #incalzire #eco #shopping #cumparaturi

 

Despre David

David este un blogger pasionat de tehnologia informatiei si ecommerce. David vine in atentia publicului cu oferte de la firme de prestari servicii si magazine online. Daca ai o firma care presteaza servicii sau vinde produse online, contacteaza-ne folosind formularul de la pagina de contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *