Connect with us

Electrocasnice mari

Side-by-Side SHARP SJ-SX830FWH, 660 l, 185 cm, A++, alb

Side-by-Side SHARP SJ-SX830FWH, 660 l, 185 cm, A++, alb Design fara piloniIntotdeauna va exista spatiu pentru macarurile cu dimensiuni mari. Acest frigider unic Hikaru va permite sa stocati alimente mai mari sau recipiente voluminoase, cu usurinta.Compartimente diferiteUn loc potrivit pentru orice tip de

Adaugat cu

pe

Side-by-Side SHARP SJ-SX830FWH

Side-by-Side SHARP SJ-SX830FWH, 660 l, 185 cm, A++, alb

Descriere produs: Design fara piloniIntotdeauna va exista spatiu pentru macarurile cu dimensiuni mari. Acest frigider unic Hikaru va permite sa stocati alimente mai mari sau recipiente voluminoase, cu usurinta.Compartimente diferiteUn loc potrivit pentru orice tip de… ( continuarea aici – Side-by-Side SHARP SJ-SX830FWH, 660 l, 185 cm, A++, alb )

Categorie produs: Electrocasnice mari Side-By-Side

Un produs marca: SHARP

Pentru mai multe informatii privind pretul, livrarea si modalitatea de plata a produsului Side-by-Side SHARP SJ-SX830FWH, 660 l, 185 cm, A++, alb, click pe butonul de mai jos:

comanda acum Side-by-Side SHARP SJ-SX830FWH, 660 l, 185 cm, A++, alb

Doresti sa cumperi produse la pret bun, cu garantie, livrare si plata in rate ? Vrei mai multe detalii ? Lasa mesajul tau in sectiunea comentarii.


Ai un magazin online si vrei sa iti promovam produsele pe internet? Afla mai multe detalii pe siteul agentiei SEO Marketing Solutions

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending